Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι επιρροές που θα δεχτείτε από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές τον ρόλο τους στη σχέση με τον σύντροφό σας, όμως πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά -και όχι βεβιασμένα- αυτά που θα ακούσετε για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Μη σας φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές δείχνουν ποια σημεία στη σχέση σας πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή σας θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από εσάς δεν έχετε βρει ακόμα τον σύντροφό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείτε από τα συνηθισμένα συναισθηματικά σας διλήμματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ηρθε η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων – ακόμα και αν κάποιες πονέσουν, είναι απαραίτητες για να πάψουν να σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος. Με ρεαλιστική αντιμετώπιση και αποφορτισμένοι συναισθηματικά, θα βρείτε κατανόηση από τους φίλους σας. Ακόμα και αν τελικά καταλήξετε σε χωρισμό, θα είναι μια συνειδητοποιημένη απόφαση, που θα μειώσει τον πόνο σας. Για εσάς που είστε ακόμα αδέσμευτοι η αδρεναλίνη σας θα χτυπήσει κόκκινο, το σεξαπίλ σας θα αγγίζει τα ύψη και η ερωτική σας διάθεση θα είναι μεγάλη. Θυμηθείτε να είστε απλόχεροι σε αισθήματα προς τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσοι είστε δεσμευμένοι θα πρέπει να βρείτε καινούργια κανάλια επικοινωνίας με τον σύντροφό σας, συζητώντας για όλα, ευχάριστα ή δυσάρεστα. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβετε πως δεν γίνεται μόνο να παίρνετε και να μη δίνετε ούτε ψίχουλο. Σταματήστε να είστε τόσο καταπιεστικοί και δώστε του χώρο να «αναπνεύσει». Είναι σημαντικό για τον σύντροφό σας να μπορεί να πάρει και αυτός πρωτοβουλίες για να νιώθει πως υπάρχει σε αυτή τη σχέση. Δεν μπορείτε να είστε άδικοι και καυστικοί μαζί του, όταν δεν τον αφήνετε καν να δοκιμάσει να αναλάβει μερικές από τις ευθύνες του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρθε η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν «αγκάθια» και θα είναι καλύτερα να είναι μακριά από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα και πολύ στρες. Ξεπεράστε ψύχραιμα και κυρίως διπλωματικά διαφωνίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για να είστε σε ισορροπία και να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε αυτούς που δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς εσάς. Αφήστε να σας πλησιάσουν και αρχίστε να βλέπετε τους άλλους λίγο πιο καλοπροαίρετα και θετικά, ώστε να αντιληφθούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας, που δεν είναι και λίγα.

ΛΕΩΝ: Εάν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα και αν οι αναλυτικές συζητήσεις δεν σας αντιπροσωπεύουν, προχωρήστε ακάθεκτοι. Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας. Ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως ο σύντροφός σας δεν σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα το ίδιο δυναμικοί και αποφασιστικοί όπως είστε και στον επαγγελματικό σας τομέα. Είστε αρκετά υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας, θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αν ξεπεράσετε τα όρια, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερόν σας ήμισυ. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε τον ρόλο του θύματος, που δεν σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ: Μέχρι στιγμής σάς έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Ομως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα, καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να σας στοιχίσουν, με όξυνση των διαφορών σας με τους άλλους. Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες των άλλων, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στον σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως δεν θα πάθετε τίποτα, αν του κάνετε έστω μία φορά το χατίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά, αφού το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος με το ταίρι σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Τα φλερτ με κάποια φιλικά σας άτομα θα είναι πολλά και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Εάν δεν το επιθυμείτε, μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή μην αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη, στην οποία πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν αρνητικά για το πρόσωπο του συντρόφου σας, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά του που θα σας βρει απροετοίμαστους. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν, και όχι μόνο δεν θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις. Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, από τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο αφήνετε τον χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε άλλη μία ευκαιρία στον σύντροφό σας για να δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να «ακουμπήσει» στην καρδιά σας. Είναι εντελώς παράλογο και ανόητο να τον κατηγορείτε ή να τον κρίνετε για τα ξεσπάσματά του, όταν εσείς ρίχνετε πάνω του το φταίξιμο για ό,τι σας συμβαίνει και του συμπεριφέρεστε λες και είναι το τελευταίο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου, ακόμα και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε από εγωισμό, έχετε συνειδητοποιήσει πως τρέφετε βαθιά αισθήματα για το άτομό του και θέλετε να παραμείνει στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This