Τελικά ψωνίζουν οι Έλληνες από sex shops; To Ρεβεγιόν με τον «μυστικό Αι Βασίλη»

Οι Ελληνες για ακόμη μία χρονιά κατέφυγαν στα ερωτικά παιχνίδια τις ημέρες των εορτών

Must Read

Μεταμφιέσεις ρόλων, sex toys, ερωτικά ομοιώματα και διάφορα… βοηθήματα συνθέτουν το σκηνικό του φετινού ρεβεγιόν, με ολοένα και περισσότερο κόσμο να σπεύδει λίγο πριν από την εκπνοή του 2022 στα sex shops για να προμηθευτεί τα… απαραίτητα!

  • Από την Ιωάννα Τσέφλιου

Οι Ελληνες για ακόμη μία χρονιά κατέφυγαν στα ερωτικά παιχνίδια τις ημέρες των εορτών, αγοράζοντάς τα είτε για προσωπική χρήση είτε ως δώρα, στο πλαίσιο του διαδεδομένου secret Santa. Οχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη τα sex shops κάνουν «χρυσές» δουλειές λίγες ημέρες πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης του Mega Sex Shop, που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 38, στο Γκάζι. Οπως είπε, η κίνηση αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο ζενίθ και σε σχέση με άλλες χρονιές ο τζίρος είναι αυξημένος.

«Ο κόσμος ψωνίζει περισσότερο φέτος στις γιορτές, υπάρχει δουλειά επειδή έχει απενοχοποιηθεί το όλο ζήτημα. Ο Ελληνας θα πιει το κρασάκι του το βράδυ, θα χρησιμοποιήσει και το sex toy. Ερχονται για δωράκια αρκετοί λίγο πριν από το ρεβεγιόν. Πιστεύω η αυξημένη κίνηση σε έναν βαθμό οφείλεται στα μεγάλα marketplace, στα οποία στράφηκε ο κόσμος εν μέσω πανδημίας και διατηρήθηκαν στην κορυφή. Θα μπει κάποιος σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα να ψωνίσει ένα ρούχο, ένα παπούτσι και θα ψωνίσει και ένα ερωτικό βοήθημα, ειδικά τώρα στις γιορτές» δήλωσε ο Πάνος Καραγιάννης και συνέχισε:

«Πλέον στο κατάστημα θα έρθει να ψωνίσει και η κυρία της διπλανής πόρτας. Βιώνουμε τη δεύτερη σεξουαλική επανάσταση μετά τους χίπις. Ο κόσμος αναζητά καλύτερους οργασμούς, γίνεται πιο ευέλικτος. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αυξηθεί η γυναικεία πελατεία. Οι άνδρες ήταν πάντα σταθεροί, ενώ τώρα έρχονται γυναίκες από 20 έως και 70 χρονών. Κυρίως αγοράζουν σταγόνες για τη διέγερση και την αύξηση της λίμπιντο ή αναρροφητές αιδοίου. Βέβαια, φεύγουν σταθερά και κωδικοί όπως είναι τα love eggs, και οι συσκευές που λειτουργούν μέσω wifi».

Στο ίδιο κλίμα και ο ιδιοκτήτης του Kama Sutra Erotic Store, επί της οδού Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για ικανοποιητική κίνηση εν μέσω των γιορτών, με τις χριστουγεννιάτικες στολές και τις μάσκες να έχουν την… τιμητική τους!

«Φέτος η κίνηση είναι ικανοποιητική, ο κόσμος ψωνίζει και από το φυσικό και από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Προτιμούν περισσότερο οτιδήποτε έχει να κάνει με το κόκκινο χρώμα. Είτε είναι στολή είτε είναι εσώρουχα, αξεσουάρ και μάσκες. Ο κόσμος θέλει να μπει στο πνεύμα των γιορτών. Μάλιστα, έρχονται και πολλοί πελάτες που διοργανώνουν secret Santa με τις παρέες τους και έχουν θέμα τα ερωτικά βοηθήματα. Είναι πολύ διαδεδομένο φέτος αυτό, κυρίως σε νεαρές ηλικίες, με πελάτες να ψάχνουν δωράκια για φίλους, αλλά και ζευγάρια» εξήγησε ο Χρήστος Κρήτος μιλώντας στην «Espresso».

«Μυστικό Αϊ-Βασίλη» διοργανώνουν και αρκετοί Αθηναίοι που απευθύνονται στο κατάστημα Adult Toy Fun Factory, που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. «Ο τζίρος είναι σε αρκετά καλά επίπεδα φέτος. Ο κόσμος αυτές τις ημέρες έρχεται να αγοράσει κυρίως στολές του Αγιου Βασίλη. Βλέπουμε και ζευγάρια να έρχονται για να ψωνίσουν, αλλά και αρκετό κόσμο που θέλει να κάνει κάποιο δώρο σαν secret Santa. Εκείνοι αγοράζουν περισσότερο δωράκια χιουμοριστικού περιεχομένου» υπογράμμισε ο Δημήτρης Μουστάκης.

Ακόμη ένα sex shop που διαθέτει δύο διαφορετικά φυσικά καταστήματα, αλλά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, κάνει «χρυσές» δουλειές. Ο υπεύθυνος επί των πωλήσεων της επιχείρησης τόνισε πως αυτά που «φεύγουν» περισσότερο είναι οι σφήνες και οι δονητές. «Η κίνηση είναι στα συνηθισμένα επίπεδα, ο κόσμος παραγγέλνει κυρίως από το ίντερνετ και επιλέγει αυτά τα δύο προϊόντα» υποστήριξε.

Στον αντίποδα, ο ιδιοκτήτης του Sex Mega Shop στη Θεσσαλονίκη εξηγεί πως η κίνηση φέτος ήταν μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές. «Εμείς έχουμε βιοτεχνία, αλλά διαθέτουμε και ηλεκτρονικό κατάστημα, οπότε μπορούμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα. Τα sex shops που δουλεύουν πλέον είναι ελάχιστα. Αλλες χρονιές μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα είχαμε αρκετή δουλειά, φέτος δεν συνέβη αυτό. Περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει αυτές τις ημέρες και αν ο κόσμος θα ψωνίσει την Πρωτοχρονιά» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Κοτάλης, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας ΣΚΑΒ και του διαδικτυακού καταστήματος με ερωτικά είδη, και συνέχισε:

«Ο Ελληνας θα διασκεδάσει ακόμη και αν έχει λίγα χρήματα. Δεν θα σταματήσει να βγαίνει στις γιορτές, αλλά θα προτιμήσει να μην αγοράσει τα sex toys. Παρ’ όλα αυτά, τα βοηθήματα που φεύγουν περισσότερο είναι οι δονητές. Ο κόσμος φοβάται να δοκιμάσει τα υπόλοιπα, εξακολουθεί να είναι μαζεμένος».

Μειωμένη είναι η κίνηση και στην Κρήτη, με τον Γιώργο Μισιχρόνη από το κατάστημα Sexyworld στο Ηράκλειο να εξηγεί πως ο κόσμος δεν έχει χρήματα και έχει σταματήσει να ψωνίζει. «Τα sex toys θεωρούνται πλέον είδος πολυτελείας. Η κίνηση είναι υποτονική. Πέρσι και ειδικά πρόπερσι με την καραντίνα υπήρχε δουλειά. Πλέον οι καταναλωτές δεν έχουν όρεξη, γι’ αυτό και αρκούνται σε ανδρικά ομοιώματα, παιχνίδια κυρίως χιουμοριστικά. Παλιά θα αγόραζαν λαδάκια και μαζί με αυτά και δονητές. Τώρα, παίρνουν μόνο τους δονητές» επεσήμανε, κάνοντας παράλληλα λόγο για τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και τα ενοίκια, που εξακολουθούν να βρίσκονται στον Θεό, την ώρα που ο τζίρος έχει πέσει κάθετα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This