Ανιστον και Γουίδερσπουν αποκαλύπτουν τα «μυστικά» ομορφιάς τους

Must Read

Με διαλειμματική νηστεία και 6 μέρες γυμναστική την εβδομάδα η Τζένιφερ Άνιστον και η Ριζ Γουίδερσπουν καταφέρνουν και διατηρούν την νεανική τους όψη!

Η συγκεκριμένη δίαιτα έχει γίνει πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, αφού την ακολουθούν πολλές celebrities. Πρόκειται για μια μορφή διαλειμματικής ή διαλείπουσας νηστείας, κατά την οποία για περίπου 16 ώρες ή ακόμα και 24ωρο δεν τρώνε τίποτα και το επόμενο τρώνε κανονικά, επαναλαμβάνοντας το μοτίβο ξανά και ξανά!

Η 50χρονη και η 43χρονη δείχνουν να μην έχουν αλλάξει καθόλου τα τελευταία 20 χρόνια της καριέρας τους και, όπως αποκάλυψαν, αυτό δεν είναι αποτέλεσμα ακριβών θεραπειών αλλά σκληρής πειθαρχίας.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν, επιτρέπουν στους εαυτούς τους μία ελεύθερη μέρα την εβδομάδα, για να απολαύσουν αυτό που έχουν λιγουρευτεί. Στην περίπτωση της Ανιστον, αυτό είναι χυμός σέλερι…

Στη συνέντευξή τους στο Radio Times δήλωσαν και οι δύο ότι δεν τρώνε ποτέ πρωινό, με την Ανιστον να λέει ότι έχει δει μεγάλη διαφορά από τότε που δεν τρώει στερεά τροφή επί 16 ώρες.

Η Γουίδερσπουν, πάντως, για πρωινό πίνει έναν πράσινο χυμό και καφέ. Η πρώτη, για να τα καταφέρει, δεν σηκώνεται από το κρεβάτι πριν από τις 09.00, ωστόσο η Ριζ πρέπει να ξυπνάει από τις 05.30 για τις ανάγκες του επτάχρονου γιου της Τενεσί και κάνει πάντα γυμναστική στις 07.30.

Οι δύο ηθοποιοί, εκτός από το ίδιο πρόγραμμα για τη γραμμή τους, μοιράζονται και το ίδιο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ, τη σειρά «The Morning Show», που θα προβληθεί από το Apple TV+ τον ερχόμενο μήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This