Ανήμερα Πρωτοχρονιά η Άννα Κορακάκη είπε το «ναι»!

«ΝΑΙ, 2023 φορές και άλλες τόσες!» έγραψε στο Instagram

Must Read

Πανέτοιμη να ντυθεί νυφούλα μέσα στο 2023 είναι, ως φαίνεται, η Άννα Κορακάκη, καθώς είπε χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε σήμερα ο αγαπημένος της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, αφού αποχαιρέτησε μια ακόμη χρονιά γεμάτη επιτυχίες εντός των αγωνιστικών χώρων, υποδέχεται το 2023 με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία, αυτή τη φορά στο στίβο της ζωής.

Περιχαρής για τη χειρονομία του αγαπημένου της, η Άννα Κορακάκη ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες όπου ποζάρει στην αγκαλιά του, μοστράροντας το εντυπωσιακό μονόπετρο, με το οποίο της ζήτησε να τον παντρευτεί, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «ΝΑΙ, 2023 φορές και άλλες τόσες!».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This