Η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα τα «χώνει» στο GNTM

Must Read

«Κεραυνοί» από τη 2019 για το «GNTM». «Δεν είναι ακαδημία μόδας, είναι νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα έβαζα πότε τον εαυτό μου στη διαδικασία να γίνω πειραματόζωο για να κερδίσω περισσότερους followers στο Ιnstagram και το κανάλι περισσότερα χρήματα» λέει η Ραφαέλα Πλαστήρα στην πρώτη μετά τη στέψη της συνέντευξή της αποκλειστικά στην «Espresso».

«Αν κάνουμε μια ανασκόπηση στο παρελθόν, μόνο δύο τρία μοντέλα έκαναν καριέρα απ’ όλα τα “GNTM” και όχι οι νικήτριες» διαπιστώνει η φρεσκοεστεμμένη Ελληνολλανδέζα καλλονή.

Ποια είναι όμως η όμορφη Ραφαέλα που λίγες μέρες πριν, στη βραδιά για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς 2019, στο θέατρο Alhambra, ενθουσίασε κριτική επιτροπή και κοινό;

«Γεννήθηκα στην Ολλανδία και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου εκεί! Μεγάλωσα ανάμεσα σε Ολλανδία και Τρίκαλα. Μέχρι τα 6 μου ήμουν στο Vlissingen, μετά γυρίσαμε Ελλάδα και συγκεκριμένα Τρίκαλα και στα 11 μου, όταν χώρισαν οι γονείς μου, γύρισα με τη μητέρα μου και τα δύο αδέλφια μου πάλι πίσω. Ένα διαζύγιο έχει πολλές επιπτώσεις σ’ ένα παιδί και στην ψυχολογία του, με έκανε λοιπόν να αντιλαμβάνομαι τη ζωή με άλλον τρόπο σκέψης. Στη δικιά μου περίπτωση ευτυχώς δεν κατηγορούσε ο ένας τον άλλον, απλά θα ήθελα να έβλεπα λίγο περισσότερο τον πατέρα μου» μας λέει με παράπονο.

Πείσμα και θετική ενέργεια για την Σταρ Ελλάς Ραφαέλα

Η ξανθιά καλλονή ασχολείται με τη μόδα από το 2016 και περιγράφει τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο με θετική ενέργεια και πείσμα. Όπως τονίζει, είναι σκληρή με τον εαυτό της αλλά όχι με τους γύρω της και για εκείνη ομορφιά είναι «να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, να τον αγαπάς και να τον σέβεσαι. Ομορφιά είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας και όχι εξωτερικά».

Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς ήταν για εκείνη όνειρο ζωής και, όπως λέει χαρακτηριστικά, «τα όνειρα υπάρχουν για να γίνονται πραγματικότητα», προσθέτοντας με ειλικρίνεια: «Δεν θεωρώ πως ήμουν η ωραιότερη, θεωρώ πως είχα όλο το πακέτο να στεφτώ Σταρ Ελλάς. Όταν δήλωσα συμμετοχή, δήλωσα για την πρωτιά, δεν ήθελα τίποτα λιγότερο. Εμείς βάζουμε τα όριά μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This