Η Ολυμπία Χοψονίδου βούτηξε με τα παιδιά της ανήμερα των Θεοφανείων να πιάσουν το σταυρό

Η πρώην Σταρ Ελλάς τηρεί σχεδόν κάθε χρόνο το έθιμο

Must Read

H Oλυμπία Χοψονίδου έχει αποκτήσει με το σύζυγό της πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή Βασίλη Σπανούλη έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Τα αγόρια είναι ο Βασίλης, ο Θανάσης και ο Δημήτρης, ενώ τα κορίτσια είναι η Αιμιλία, η Αναστασία και η Αλεξάνδρα. 


Η Ολυμπία Χοψονίδου αγαπά πολύ τη θάλασσα και είναι αμέτρητες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει με τα παιδιά της σε διάφορες παραλίες.

Αυτή τη φορά όμως, η πρώην Σταρ Ελλάς, δεν πήγε στη θάλασσα για αναψυχή, αλλά για να βουτήξει στο νερό μαζί με τα έξι παιδιά της και να γιορτάσει τη γιορτή των Θεοφανείων, με σκοπό να πιάσουν τον τίμιο σταυρό κατά το καθιερωμένο έθιμο του αγιασμού των υδάτων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου κάνει κάτι τέτοιο, καθώς τηρεί σχεδόν κάθε χρόνο το έθιμο. Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε στην ακροθαλασσιά μαζί με τα παιδιά της ανήμερα των Φώτων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This