Δώρα Τσαμπάζη: «To μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί σε κάθε στάδιο»

«Ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα» είπε η σύζυγος του Ολυμπιονίκη

Must Read

Η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και τη Φαίη Σκορδά στην οποία μίλησε για το σύζυγό της, τα παιδιά της, την περιπέτεια της υγείας του και έστειλε τα δικά της μηνύματα στον κόσμο λέγοντας πως προτιμά να συνεχίσει τη ζωή της με αισιοδοξία.

“Στη ζωή το μόνο που δεν μπορούμε να ελέγξουμε είναι η υγεία μας, όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε”

“Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε πάρα πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί (Παρασκευή έφυγε ο Αλέξανδρος) υπογράφαμε χαρτιά.”

“Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του, τον τελευταίο καιρό. Όμως ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.”

“Είναι επιλογή της ζωής από εδώ και πέρα. Θα επιλέγω να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια, για το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί έχασα για εμένα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε. Επιλέγω το δεύτερο. Να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλακτό. Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα.”




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This