Μελίνα Νικολαΐδη-Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Πως γνωρίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Oι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2022

Must Read

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη ζει από το καλοκαίρι έναν μεγάλο έρωτα με το σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ στη θέση του λίμπερο.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και πηγαινοέρχονται Αθήνα-Λονδίνο καθώς η Μελίνα σπουδάζει εκεί και ο Αλέξανδρος εργάζεται εδώ. Λεπτομέρειες για το πως γνωρίστηκαν, έδωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Μελίνα λοιπόν πήγε στο γυμναστήριο που πηγαίνει η μητέρα της στη Γλυφάδα και εκεί συνάντησε στον personal trainer της που δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο. Έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Μάλιστα ο Αλέξανδρος έχει γνωρίσει και τον πατέρα της Μελίνας, Ντέμη Νικολαΐδη.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει σε story τόσο τη Δέσποινα Βανδή όσο και τη Μελίνα Νικολαΐδη να γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This