Στον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν αρέσει το φαγητό που σερβίρει το μαιευτήριο και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Το θέμα είναι ότι δεν λείπει από το πλευρό της συντρόφου του ούτε λεπτό

Must Read

H Iωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχθηκαν τον υγιέστατο γιο τους που ζυγίζει 3 κιλά και 100 γραμμάρια την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου με καισαρική τομή σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι γέννησε και είναι καλά ενώ παράλληλα παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να την ενοχλούν καθώς δεν θέλει να βγει σε κάποιο κανάλι ούτε να κάνει δηλώσεις.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται ακόμη στο μαιευτήριο και όπως φαίνεται ο σύντροφός της δε φεύγει λεπτό από το πλευρό της. Πιο συγκεκριμένα δε φεύγει ούτε για να φάει και τρώει το μενού που σερβίρεται μέσα στο μαιευτήριο, το οποίο όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν του αρέσει και πάρα πολύ καθώς όταν το τρώει κρατάει το κεφάλι του και συνοδεύει την εικόνα των πιάτων με τη λεζάντα “φοβερό φαγητό”.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This