Παρασκευή 18/6/2021

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης από τις «Άγριες Μέλισσες» περνούσε μια εβδομάδα με δυο ευρώ (video)

O Γιώργος Γεροντιδάκης που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν.

«Το 2010, όταν ήρθε η οικονομική κρίση, κυρίως τη γενιά τη δική μου, των 30άρηδων, την τσάκισε, αυτή είναι μια πραγματικότητα, αποφάσισα ότι θα κάνω τη δουλειά που μου αρέσει με τους όρους που θέλω εγώ. Δηλαδή, θα φτιάξω βιογραφικό. Αντί να κοιτάξω να βγάλω λεφτά, που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα λεφτά, κοίταξα να έχω ανθρώπους γύρω μου, είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω έναν άνθρωπο από τα χρόνια της σχολής, που ήταν θείο δώρο για μένα να τον γνωρίσω, ο Νίκος Καραγιώργος», δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show».

Και πρόσθεσε: «Ήταν καθηγητής μου, μου δίδαξε τις αρχές του θεάτρου, είναι φίλος μου πλέον κι έγινε και ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες μου. Είμαι ευτυχής που υπάρχει στη ζωή μου γιατί με δίδαξε να κοιτάω το στόχο μου, να κοιτάω που θέλω να φτάσω και όχι περιστασιακά να κάνω μια δουλειά για να μου αποφέρει ένα χρηματικό ποσό ή μία αναγνώριση, δεν κοίταξα ποτέ την αναγνώριση. Δεν ήταν αυτοσκοπός μου να πάω σε μια δουλειά που θα έχει τα μεγάλα ονόματα, ήθελα να φέρω το δικό μου στίγμα. Είχα δύσκολη ζωή, υπήρχε στιγμή που είχα 2 ευρώ για μία εβδομάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ