Δάκρυσαν όλοι στο τελευταίο «αντίο» της σχεδιάστριας Σοφίας Κοκοσαλάκη

Must Read

Δάκρυα για τη Σοφία Κοκοσαλάκη. Χθες το μεσημέρι πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Πολιτεία της Κηφισιάς, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας που έφυγε πρόωρα και άδικα στα 47 της χρόνια ύστερα από σύντομη, πλην όμως σκληρή, μάχη με τον καρκίνο.

Τραγικές φιγούρες στην εξόδιο ακολουθία ήταν οι γονείς της Στέλλα και Βασίλης, οι οποίοι ακόμη και 10 ημέρες μετά τον θάνατό της δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ το χαμογελαστό κορίτσι τους. Συγκλονιστικός ήταν και ο επικήδειος λόγος που έβγαλε ο θείος της, κάνοντας πολλούς να δακρύσουν.

«Ήρθες στη ζωή και πέρασες στη μακαριότητα και την αιωνιότητα με το έργο σου. Σοφία, έχεις τιμήσει την Ελλάδα και έκανες περήφανη όλη την οικογένεια, και είμαι περήφανος που σε είχα ανιψιά και βαφτιστήρα. Η παρακαταθήκη που αφήνεις είναι πλούσια και μοναδική, όμως το κυριότερο για εμάς είναι η διάδοχός σου. Το κενό είναι τεράστιο και αβάσταχτο. Η επάρατη αγιάτρευτη αρρώστια δεν σε βασάνισε για πολύ καιρό, όπως θα μπορούσε. Καλό ταξίδι, Σοφία μας» είπε με φωνή… σπασμένη από τη συγκίνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εspresso, ανάμεσα σε εκείνους που εμφανίστηκαν στην εκκλησία και φαίνονταν συντετριμμένοι για τον χαμό της κορυφαίας σχεδιάστριας ήταν η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η Εύα Καϊλή και οι σχεδιαστές Γιάννης Τσεκλένης και Βρεττός Βρεττάκος. Στην κηδεία ήταν, επίσης, ο Δάκης Ιωάννου, η Νίνα Βλάχου, η Άλκηστις Πρίνου, ο Μιχάλης Πάντος, ενώ μεταξύ αυτών που έστειλαν στεφάνι ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Κυριάκος με τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This