Η Μαίρη Συνατσάκη είναι σα να μη γέννησε ποτέ: Δείχνει το σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό

Η Μαίρη πόζαρε στον καθρέπτη της κι εμείς την θαυμάσαμε

Must Read

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 5 Δεκεμβρίου 2022. Πατέρας του μωρού είναι ο μουσικός σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ανέβασαν μια εορταστική φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί με το παιδί τους και φορούν και οι τρεις στολές κουνελιών και στη λεζάντα έγραψαν: Ξεκινήσαμε τη χρονιά 202ΔΥΟ και υποδεχόμαστε την καινούργια 202ΤΡΕΙΣ •
• οικογένεια • 🤍 •

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


Tα φετινά της γενέθλια τα οποία ήταν στις 28 Δεκεμβρίου και έκλεισε τα 38, τα γιόρτασε στο σπίτι της ήρεμα με λίγους καλούς φίλους και μάλιστα κάνοντας πολλή ησυχία για να μην ξυπνήσει το μωρό στο διπλανό δωμάτιο. Στη λεζάντα έγραψε: Οι ευχές σας… αχ! Είστε ενα αριστούργημα και αληθινά σας ευγνωμονώ ♥️ • 4 άνθρωποι σε τούτο το σαλόνι καταφέραμε δέκα λεπτά πριν φύγει η μέρα να κόψουμε την τούρτα. Δεν έχω γελάσει περισσότερο σε σβήσιμο κεριών και στα στοριζ μου θα καταλάβετε γιατί και επίσης δεν έχω ξανά τσιρίξει (χαμηλόφωνα) για τούρτα! Τα τελευταία χρόνια την τούρτα μου την ετοιμάζει η @adalivitsanou και μάλιστα πια, δεν της ζητάω καν εγώ τι θέλω να έχει. Παίρνει έμπνευση και δημιουργεί κάτι μοναδικό και ταιριαστό με την ζωή μου. Κάπως έτσι φέτος άνοιξα το κουτί και αντίκρισα αυτήν την ροζ φαντασμαγορία που ονοματίζω “Οι τρεις γάτοι με τα δώρα” 😹 και… Το Πιτσίνι 🫠 Αυτο είναι λοιπόν. 38! Πιο έτοιμη από ποτέ / Let’s do dis 💪🏼

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Σαράντα μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκει σιγά σιγά λίγο χρόνο ανάμεσα στο μεγάλωμα του παιδιού της και για τον εαυτό της- χθες ας πούμε πήγε στο κομμωτήριο να βάψει τα μαλλιά της- ενώ σε ένα βίντεο που ανέβασε πόζαρε με μερικά σύνολα από τη συλλογή ρούχων που λανσάρει με την Αθηνά Οικονομάκου και το σώμα της είναι υπέροχο όπως και πριν, σαν πραγματικά να μην γέννησε ποτέ.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This