Σάββατο 12/6/2021

Ενοχλήθηκε ο κύριος… Ηλιάνα, αλλά ευτυχώς (!) τον έσωσαν οι μπράβοι του (video)

Τι στο καλό συμβαίνει με τον χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων που υποτίθεται ασχολούνται με την τέχνη και την μουσική και θα έπρεπε να διαθέτουν μια στοιχειώδη παιδεία;

Το σκηνικό που συνέβη χθες το βράδυ είναι τουλάχιστον απαράδεκτο με πρωταγωνιστή τον Snik και τους μπράβους του, οι οποίοι πριν από την εμφάνιση του έπεσαν πάνω στην δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη του «Πρωινού»,  η οποία περίμενε μέχρι τις 3 το πρωί να τον συναντήσει για μια δήλωση.

Κατέβασαν το μικρόφωνο της δημοσιογράφου

Η δημοσιογράφος που όπως παραδέχεται η Φαίη Σκορδά θέλησε να ρωτήσει τον τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή, που έχουν δημοσιοποιήσει ο ίδιος και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν πρόλαβε καν γιατί στην εισαγωγική δήλωση που έκανε η ίδια στο μικρόφωνο, «ο κόσμος σε ακολουθεί σε κάθε live», οι μπράβοι του… μεγάλου «καλλιτέχνη» σούπερ σταρ, της κατέβασαν το μικρόφωνο  σαν να τον απειλούσε με γκλοπ. Γιατί άλλωστε μοιάζει πολύ επικίνδυνη μια γυναίκα που κάνει την δουλειά της και μέσω του δικού της έργου, ο Snik «ανεβάζει» τα νούμερα του.

Η δημοσιογράφος περίμενε ξανά υπομονετικά να πάρει έστω μια δήλωση και όταν του ζήτησε  έξω από το μαγαζί να της «πει δυο λόγια» εκείνος απάντησε αλά Ειρήνη Καζαριάν και απάντησε «δυο». 

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα βέβαια αν κρίνουμε από τους σεξιστικούς στίχους με τους οποίους κάνει επιτυχία υποτιμώντας ως «σεξουαλικά αντικείμενα» τις γυναίκες. Αυτά είναι τα πρότυπα που δίνουν στη νεολαία οι άνθρωποι που βρίσκονται στο προσκήνιο; Κανένα ήθος; Καμία παιδεία; Κανένας σεβασμός; Τι σας εμπόδισε να αρνηθείτε με ένα απλό «ευχαριστώ» το ενδιαφέρον του κόσμου και να αποχωρήσετε σαν κύριος; Έχουμε δει να μιλάνε στην κάμερα και στους θαυμαστές τους με ευγένεια και ευγνωμοσύνη για την αγάπη που λαμβάνουν, ονόματα καλλιτεχνών που εσείς δεν μπορείτε ούτε να προφέρετε. 

Eτσι  φέρεται ο «τιτανοτεράστιος» καλλιτέχνης άραγε και στους fans του; Είναι τόσο ψηλά ανεβασμένος στο καλάμι του μήπως και δεν μας βλέπει; 

Λίγο πιο χαμηλά κύριε Snik, λίγο πιο χαμηλά…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ