Παρασκευή 18/6/2021

Τα δάκρυα της Γαλανοπούλου μιλώντας για τη δικαστική περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της (video)

Στην βραδινή εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ενάμιση χρόνο μετά την δικαστική της περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός εξομολογείται όλα όσα βίωσε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Αυτό το χειμώνα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» στο Θέατρο Αθηνά και τόνισε: «Γρηγόρη, είμαι τυχερή στη ζωή μου γιατί γνώρισα υπέροχους ανθρώπους… Αυτό δεν είναι πλούτος; Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου»

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα. Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη.Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ