Αγγελική Κανελλοπούλου: «Στην αρχή δεν ήθελα η Μαρία να ασχοληθεί με το τένις»

Must Read

Η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία υπήρξε και η ίδια πρωταθλήτρια στο τένις και αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 25 ετών επειδή ήθελε αφ’ενός να φύγει όντας ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη και αφ’ετέρου να κάνει οικογένεια, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την δική της πορεία στο άθλημα αλλά και για τις αρχικές επιφυλάξεις που είχε όταν η κόρη της είπε πως θέλει να ακολουθήσει το συγκεκριμένο άθλημα. Αναφέρθηκε επίσης στο γάμο της, ενώ αποκάλυψε πότε τα παιδιά της κατάλαβαν πως η μητέρα τους ήταν μεγάλη τενίστρια: Τα παιδιά της έμαθαν ποια ήταν όταν στο νηπιαγωγείο τους έλεγαν «η μαμά σας είναι σπουδαία».

«Είχα πει θα ξανάρχιζα να ασχολούμαι με το τένις μόνο αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά μου. Έτσι και έγινε. Δεν ήθελα να ασχοληθεί η Μαρία με το τένις γιατί ήξερα πόσο δύσκολη θα ήταν η ζωή της και θα έπρεπε να λείπω πολύ από το σπίτι. Μοίρασα το χρόνο μου και τα παιδιά δεν αισθάνθηκαν ότι τους έλειψα. Στην αρχή έλεγαν στη Μαρία “θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;” και εκείνη στεναχωριόταν. Έκανα πίσω, μάζευα τα μπαλάκια στην προπόνηση και κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας. Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία. Κυρίως όταν την βλέπω από την τηλεόραση» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Κανελλοπούλου.

«Το τένις με επέλεξε. Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και μετά προπονητής. Πήγα να δω τον μπαμπά μου στο γήπεδο, σκόνταψα και για να σταματήσω να κλαίω μου έδωσε ένα μπαλάκι. Εκεί κατάλαβε το ταλέντο μου. Σταμάτησα το τένις όταν ήμουν 25 ετών γιατί ήθελα να φύγω όταν ήμουν ψηλά, αλλά και να δημιουργήσω οικογένεια» εξομολογήθηκε η πρώην τενίστρια.

Σχετικά με τα παιδιά της η ίδια είπε: «Όλα μου τα παιδιά ζουν στο εξωτερικό. Ευτυχώς περνάμε καλά οι δυο μας με τον σύζυγο. Με ενδιαφέρει τα παιδιά μου να είναι ευτυχισμένα»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This