Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά σας έχουν πράγματι ανάγκη, αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα. Μην τους βάζετε στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει για τα επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί τα δικά σας άτομα δεν είναι «μπίζνες». Θα έχετε αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε καλύτερη στάση στα οικονομικά θέματα γιατί μόνο έτσι θα μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξάνονται αισθητά ευαισθησίες και εσωστρέφεια, αλλά και η τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας. Ομως οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να επιστρατεύσετε και τη φαντασία σας, έχοντας συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με οικογενειακά πρόσωπα και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα. Εκφράστε τους αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις, ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς. Προγραμματίστε καλύτερα την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να έχετε ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κάντε σωστούς προγραμματισμούς και ισολογισμούς, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά. Ερχονται καινούργιες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας, τόσο στον εργασιακό όσο και στον προσωπικό χώρο σας. Οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε απέναντι σε καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τον αυθορμητισμό σας και αποφύγετε απερισκεψίες που θα σας οδηγήσουν στα άκρα και θα χαλάσουν συνεργασίες χρόνων. Οσο ζείτε σε μια κατάσταση μπερδέματος ή ακαταστασίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σας δεν θα ξέρετε μέχρι πού να προχωρήσετε ή πότε να οπισθοχωρήσετε. Κάντε με τον σύντροφό σας μια συζήτηση σοβαρή και ολοκληρώστε την. Μην εξαφανιστείτε αφήνοντάς τη στη μέση. Εκείνος είναι έτοιμος να σας δείξει την τρυφερότητά του και να σας τη χαρίσει απλόχερα. Εξάλλου, ότι και να κάνετε, πάντα σας συγχωρεί και δεν σας χαλάει χατίρι.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Εχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως έχετε παράλληλα και τύχη που δεν σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Παρότι δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις που είναι πιθανόν να πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον αλλά και για να απαλλαγείτε από κάποια χρόνια χρέη. Οι αιτίες που σας κάνουν να τσακώνεστε με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι ανυπόστατες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τις προβάλλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αναζητήσετε κάτι που θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας πρόσωπα τις βαθύτερες αλήθειες ή τις ανησυχίες σας. Για να σας καταλάβουν και να σας προσεγγίσουν πρέπει να αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο και να μη λειτουργείτε μονόπλευρα. Θα πάρετε πολλά μηνύματα που θα αφορούν την επικοινωνία σας με τους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές, τις οποίες θα αρχίσετε να βιώνετε είτε ως επιδράσεις των γενικών εξελίξεων είτε ως συμπτώσεις. Βέβαια, δεν θα λείψει και η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών αναγκών σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας, πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστείτε στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δεν θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο, χωρίς να προβείτε σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέα γεγονότα εισβάλλουν στη ζωή σας και, παρά τον ενθουσιασμό σας, οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας δημιουργήσουν επιπρόσθετο προβληματισμό. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που δεν γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε όσα χρειάζεστε. Αφιερώστε ένα κομμάτι της εβδομάδας στις οικονομικές υποθέσεις σας, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς. Ερωτικά θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκαθαρίστε κάποιες ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Σας λείπει η ηρεμία και προκειμένου να χαλαρώσετε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Κάντε το, αφού το έχετε ανάγκη, αλλά μην ξεχάσετε να επανέλθετε στην ενεργό δράση. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες τόσο για την εξέλιξη των επαγγελματικών σχεδίων σας όσο και για τη μελλοντική σας πορεία γενικότερα. Διασκεδάστε αφήνοντας στην άκρη καυτές συζητήσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασικές αρχές στην κοινή ζωή σας με τον σύντροφό σας πρέπει να είναι το αίσθημα της δικαιοσύνης, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και να ζείτε το κάθε λεπτό μαζί ολοκληρωτικά. Μόλις ισχυροποιηθεί η σχέση σας, δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και αποδείξτε ότι ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον δεν επιλέγετε το τελευταίο. Αφήστε τα πραγματικά σας αισθήματα να φανούν για να καταλάβει και εκείνος την ειλικρίνειά σας. Μάθετε να είστε πιο δυνατοί και μη σας πιάνει πανικός όταν δεν μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μικροί συμβιβασμοί είναι απαραίτητοι σε μια σχέση. Πρέπει να θυμάστε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, οπότε δεν μπορείτε να κατηγορείτε μονίμως τον σύντροφό σας ότι σας παραμελεί και να απαιτείτε από αυτόν να απολογείται. Αποχωριστείτε για λίγο τον ρόλο του πρωταγωνιστή και αφήστε το έτερόν σας ήμισυ να πάρει πρωτοβουλίες. Αφήστε να βγει προς τα έξω η γενναιοδωρία, ο ρεαλισμός, αλλά και η αποστροφή σας σε κάθε είδους διφορούμενες καταστάσεις. Είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει στον χαρακτήρα σας και θα τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποσυρθείτε αθόρυβα από μια συζήτηση που δεν σας αρέσει, για να αποφύγετε τους καβγάδες. Φροντίστε να δείτε τη σχέση σας με περισσότερη αισιοδοξία και κυρίως ξεκαθαρίζοντας μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, ώστε να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Σε στιγμές που ο σύντροφός σας σάς αμφισβητεί υιοθετήστε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά, που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την ένταση και θα κάνει το έτερόν σας ήμισυ να καταλάβει ότι προσπαθείτε να διαλύσετε τις δυσαρμονίες που υπάρχουν στη σχέση σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This