Ελένη Φουρέιρα: «Πέρασα από πολλές εξωσωματικές αλλά τελικά το μωρό ήρθε φυσιολογικά»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της

Must Read

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο εξώφυλλου της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει παιδί καθώς ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)


Αναφέρθηκε στις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο αλλά και στην δύσκολη εγκυμοσύνη της, στο σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία και θέλησε να περάσει κάποια μηνύματα στις γυναίκες που θέλουν πολύ κάτι και δεν έρχεται απλόχερα: να μην απογοητεύονται και να ελπίζουν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)


«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές. Στις πρώτες εβδομάδες της κύησης έπαθα μια σοβαρή αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου, ή να ακούω ανθρώπους σε τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα προτιμούσα να μην ξέρουν ούτε το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This