Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε απέναντι σε όσους την χαρακτήρισαν ανορεξική

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα κιλά που είμαι (57 κιλά) δεν είσαι ανορεξικός. Δεν έγραφε 47 κιλά η ζυγαριά» είπε το μοντέλο

Must Read

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ένα ξέσπασμα μέσα από κάποια story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απέναντι σε ορισμένους οι οποίοι την αποκάλεσαν ανορεξική επειδή ζυγίζει 57 κιλά, ένα βάρος κατά τη γνώμη της φυσιολογικό για το ύψος της. ‘Ετσι μέσα από μια σειρά από story που ανέβασε σε έντονο ύφος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τους όρους ανορεξία και υγεία.
 
«Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει από αρκετές γυναίκες να μου λένε ότι είμαι ανορεξική αλλά και από άνδρες. Δεν ξέρω γιατί έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ. Το να κάνεις σωστή διατροφή και γυμναστική αυτό δεν σε κάνει να είσαι ανορεξικός. Ίσα ίσα σε κάνει να είσαι υγιής. Τα έχουμε μπερδέψει λιγάκι όλα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα κιλά που είμαι (57 κιλά) δεν είσαι ανορεξικός. Δεν έγραφε 47 κιλά η ζυγαριά. Οι υγιείς για εσάς τι είναι; Να είσαι 100 κιλά; Τι είναι υγεία για εσάς; Αλήθεια έχουμε μπερδευτεί.

Δεν μιλάμε καν για την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά για την εσωτερική μας υγεία. Από πότε άλλαξε το να τρως υγιεινά τα φρούτα, τα λαχανικά σου, το ψάρι σου από πότε σε καθιστά αυτό να είσαι ανορεξικός ή άρρωστος; Όπα κάπου. Αν με βλέπατε στα 80 κιλά θα μου λέγατε ότι είμαι υγιής; Ρε φίλε ειλικρινά δεν ξέρω τι γιατρό συμβουλεύεστε. Δεν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση, μιλάμε για εσωτερική υγεία και μακροζωία.  Καλημέρα, πάω στο γυμναστήριο.

Κάποιοι στερείστε νοημοσύνης. Είπα για εμένα δεν είναι νορμάλ να είμαι 80 κιλά, όπως δεν είναι για μένα να είμαι 47 κιλά. Για κάποιον άλλον τα 47 κιλά, ανάλογα το ύψος του, είναι νορμάλ, όπως και τα 80 κιλά για κάποιον άλλον άνθρωπο. Γ@μω τη συνεννόηση πρωί. Δεν μπορώ ρε. Γιατί ασχολούμαι;», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This