Πένυ Παπουτσή: Δείτε την επίσης ηθοποιό σύζυγο του Τάσου Χαλκιά

Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι

Must Read

Ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς έχει υποδυθεί μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ρόλους στην καριέρα του και έχει αγαπηθεί από το κοινό όσο λίγοι πρωταγωνιστές.

Στην προσωπική του ζωή, ο Τάσος Χαλκιάς είναι παντρεμένος από το 1974 με την επίσης ηθοποιό Πένυ Παπουτσή και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ο γιος τους, Άρης Χαλκιάς είναι δημοσιογράφος και η κόρη τους, Ηλιάνα Χαλκιά ενδυματολόγος.


Ο Τάσος Χαλκιάς έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη για τη σύζυγό του:

«Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου»

Όσον αφορά στα παιδιά του, είχε δηλώσει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του απέτρεψαν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με την υποκριτική επειδή όπως πιστεύουν είναι ένα δύσκολο επάγγελμα με πολύ άγχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This