Αθώος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας

Must Read

Αθώος και… με τη βούλα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος κοινοποιεί σήμερα μέσω της «Espresso» το έγγραφο της απόφασης του δικαστηρίου αναφορικά με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας που του ασκήθηκε αυτεπάγγελτα μετά το επεισόδιο στο σπίτι του, στην Κυψέλη. Παράλληλα ανακοινώνει τον οριστικό, όπως τονίζει, αυτή τη φορά χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του Νάνσυ Χιουρέα, με την οποία αντάλλαξαν μηνύσεις λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά, για να τα ξαναβρούν στις αρχές του νέου έτους.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

«Νιώθω μια τεράστια ανακούφιση που πήρα την αθωωτική απόφαση στα χέρια μου. Αυτό το δράμα που πέρασα τον τελευταίο μήνα δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο. Ούτε στον εχθρό μου!» μας λέει ο πρώην παίκτης του «Survivor», γνωστός performer και beauty expert. «Αυτό που θέλω τώρα είναι να το ξεχάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, ήταν απέξω κάμερες, κυκλοφορούσα με κουκούλα για να μη με αναγνωρίζουν. Κι όλα αυτά επειδή ακούστηκαν για μένα πράγματα ανυπόστατα, λες και ήμουν εγκληματίας. Θέλω να το αφήσω πίσω μου και με το που πήρα την απόφαση του δικαστηρίου, ένιωσα, πέρα από ανακουφισμένος, και δικαιωμένος. Ο,τι ακούστηκε ήταν ψέματα και ασυναρτησίες» συνεχίζει.

«Μου έκανε τεράστιο κακό στην ψυχολογία μου αυτή η ιστορία. Σκέφτομαι για ώρες καθημερινά πώς μου συνέβη εμένα αυτό, πώς έμπλεξα έτσι στα ξαφνικά από το πουθενά. Ωστόσο ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι 22 χρόνια τώρα, με γνωρίζουν καλά μέσα από τη δουλειά μου και οι περισσότεροι δεν πίστεψαν ότι έκανα αυτό για το οποίο κατηγορήθηκα. Αλλωστε η ελληνική Δικαιοσύνη, ο εισαγγελέας, οι δικαστές και ο πρόεδρος του δικαστηρίου με έβγαλαν ομόφωνα αθώο. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα» επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με δηλώσεις του στην «Espresso».

Οσο για τη Νάνσυ Χιουρέα, με την οποία είχε φανεί ότι τα ξαναβρήκαν μετά το δικαστήριο, ο ίδιος δηλώνει χωρισμένος! «Εχω χωρίσει και αυτή τη φορά είναι οριστικό και αμετάκλητο από τη δική μου μεριά. Το εννοώ! Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τη συγκεκριμένη κυρία. Σκεπτόμενος τι μου έχει κάνει μέχρι τώρα και τι θα μπορούσα να τραβήξω στο μέλλον από εκείνη, αποφάσισα πως θέλω να δώσω τέλος, οριστικό αυτή τη φορά, γιατί μου έκανε μεγάλο κακό» καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ-Νάνσυ Χιουρέα: Τα ξαναβρήκαν μετά τις μηνύσεις για ξυλοδαρμό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This