Γιώργος Καπουτζίδης: «Εγώ το πρωί δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό» εξήγησε

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ-α-Tετ» του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου και η συνέντευξή του θα προβληθεί την Κυριακή στις 18:45, ωστόσο ένα απόσπασμα δόθηκε στη δημοσιότητα και σε αυτό μίλησε για τους γονείς του, τη σεξουαλική του ταυτότητα αλλά και τον χαρακτήρα του.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή, ποτέ άσχημες αντιδράσεις, λόγω της σεξουαλικότητάς μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”» πρόσθεσε.

«Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια. Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τέλος, μιλώντας για τον χαρακτήρα του, είπε: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος άνθρωπος. Η δυσκολία μου είναι το “Καπουτζίδης”. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο και για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου, δεν χαμπαριάζω εύκολα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This