Τζένη Μπαλατσινού: Δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μας έκανε να κλάψουμε

Ετσι θέλησε να του δείξει το θαυμασμό της

Must Read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το αγαπημένο παιδί από τα Σεπόλια που κατάφερε να κάνει τα πιο μεγάλα του όνειρα πραγματικότητα και να στεφθεί καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ.

Γιος μεταναστών με άλλα τέσσερα αδέρφια, μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή αλλά πολύ αγαπημένη οικογένεια και με όπλο το ταλέντο του για το μπάσκετ και τον ταπεινό του χαρακτήρα, κατάφερε να αγγίξει την κορυφή οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στο να στεφθούν πρωταθλητές ενώ έκανε τον κόσμο να τον θαυμάζει σαν αυθεντικό role model.

Η Τζένη Μπαλατσινού, θέλησε να δείξει τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του αναδημοσιευόντας ένα παλιό μεν, κλασσικό δε βίντεο το οποίο δείχνει τον μικρό Γιάννη από την αρχή της καριέρας του να σκουπίζει το παρκέ στο Φιλαθλητικό και να δηλώνει πως μια μέρα θέλει να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου ενώ στο τέλος του βίντεο φαίνεται πως τελικά όλα όσα ονειρευόταν ξέφρενα τα κατάφερε.

 

@newsbreakgr

Τζένη Μπαλατσινού: Δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μας έκανε να κλάψουμε #giannisantetokounmpo #jennybalatsinou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak – newsbreak

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This