Mαρία Ναυπλιώτου: Το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η ανάρτηση για την οξεία χολοκυστίτιδα

Must Read

H Μαρία Ναυπλιώτου εισήχθη εσπευσμένα πριν από δέκα ημέρες στο νοσοκομείο μετά από έντονο κοιλιακό άλγος και υπεβλήθη σε επέμβαση όπως είχε κάνει γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας το κοινό και για την απουσία της από τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Καλημέρα σας. Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής.

Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια.

Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύει πως “The show must go on”, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.

Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι, γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα» είχε πει τότε η ηθοποιός.

Με νέα της ανάρτηση στην οποία ευχαριστεί τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φίλους και τους συγγενείς της που της συμπαραστάθηκαν σ αυτήν την περιπέτεια της υγείας της έγραψε:

«Πριν από 10 μέρες εντελώς αναπάντεχα και απροειδοποίητα μπήκα σε μία περιπέτεια υγείας επικίνδυνη, δύσκολη και επώδυνη. Η διάγνωση ήταν οξεία χολοκυστίτιδα με συνοδό περιτονίτιδα. Χειρουργήθηκα εσπευσμένα.

Μέσα σε αυτή τη αιφνίδια δίνη που δεν ήξερα από που μου ήρθε και τι μου συνέβαινε, υποκλίνομαι στην επιστημονική και ανθρώπινη φροντίδα του γυναικολόγου μου κου Βλάχου Αθανάσιου, του γενικού χειρουργού κου Στέλιου Γαβριήλ, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στην γενική εμπορική διευθύντρια ομίλου Ιασώ κα Χριστίνα Ταμπουρέα.

Ευχαριστώ την εξαίρετη φίλη μου Αθηνά και τον αδερφό μου Στάθη που ήταν δίπλα μου καθ’όλη τη διάρκεια της δύσκολης και απειλητικής αυτής περιπέτειας. Ευχαριστώ και όλους εσάς που μου στείλατε τόσα πολλά ζεστά, θετικά μηνύματα γεμάτα καλοσύνη. Η ευχή μου σε όλους μας είναι να εκτιμάμε την υγεία μας και να μην ξεχνάμε να χαιρόμαστε τα μικρά καθημερινά πράγματα» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This