Aτζούν Ιλιτζαλί: Το δημόσιο ευχαριστώ στους Έλληνες που βοήθησαν τους Τούρκους μετά το σεισμό

«Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για μένα, την Ελλάδα» είπε ο Τούρκος παραγωγός

Must Read

H βοήθεια της ελληνικής ΕΜΑΚ στον φονικό σεισμό στην Τουρκία ήταν πολύ σημαντική καθώς διασώθηκαν πολλοί άνθρωποι που είχαν καταπλακωθεί από τα ερείπια. Τη συμβολή τους αναγνώρισαν οι Τούρκοι πολίτες οι οποίοι έσπευσαν με διάφορους τρόπους να τους ευχαριστήσουν.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί, χρησιμοποίησε το βήμα της εκπομπής για να ευχαριστήσει δημόσια τους Έλληνες που επιχείρησαν στα συντρίμμια καθώς η συνδρομή της χώρας μας στη διάσωση των ανθρώπων υπήρξε καθοριστική.

«Καλησπέρα σας» είπε αρχικά στα ελληνικά και συνέχισε «Όπως γνωρίζετε έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής. Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους. Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για μένα, την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό η γρήγορη και εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα αίσθημα από εσάς και αυτό ήταν η αγάπη. Το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία. Τώρα όλη η χώρα αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό» τόνισε ο ιδιοκτήτης της Acyn Media.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This