Θάνος Μπίρκος: Δείτε τον «Τόλη» από το «Σασμό» αγνώριστο πριν από 19 χρόνια

Όταν συμμετείχε σε μια ακόμα αγαπημένη σειρά του Alpha και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία

Must Read

Ο Θάνος Μπίρκος μπήκε πέρσι στο σήριαλ «Σασμός» του Alpha και υποδύεται τον «Τόλη» τον πρώην συγκάτοικο του «Αστέρη» στη φυλακή, που φέτος αποφυλακίστηκε και προς το παρόν φιλοξενείται στο σπίτι των Σταματάκηδων στην Άνω Ποριά, ενώ τον αναζητά ο Ευθύμης Φαρμάκης και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Θάνος Μπίρκος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που αποτελεί απόσπασμα από ένα σήριαλ στο οποίο συμμετείχε πριν από 19 χρόνια και παιζόταν επίσης στον Alpha. Ήταν η σειρά “Μις Νταίζη” και ο ηθοποιός έκανε ένα πέρασμα.

Η υπόθεση της σειράς ήταν η εξής: “Ένας απλός και φιλήσυχος 45άρης, έχει κληρονομήσει το παλιατζίδικο του πατέρα του, το οποίο προσπαθεί με χίλιους κόπους να το μετατρέψει σε κατάστημα αντικών. Όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρέη του αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Παράλληλα, η πρώην γυναίκα του διεκδικεί διατροφή για τα δυο τους παιδιά και τον απειλεί διαρκώς. Ο ήρωάς μας θα βρεθεί στο τμήμα λόγω χρεών, απ’ όπου θα δραπετεύσει και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να ζήσει μια διπλή ζωή, γεμάτη κωμικοτραγικές καταστάσεις. Η ιστορία όμως περιπλέκεται επικίνδυνα, όταν γνωρίζει κι ερωτεύεται μια νεαρή διακοσμήτρια.” 

Στο απόσπασμα ο Θάνος Μπίρκος υποδύεται έναν από τους φίλους του πρωταγωνιστή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This