Θυσιάζει και τους θαυμαστές της για τον γιο του Μητσοτάκη η Σάκκαρη

Δεν διστάζει πλέον να μιλάει δημόσια για τον έρωτά της

Must Read

Ερωτευμένη στο φουλ με τον γιο το Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πλέον δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξή της στο «SDNA» ότι προτιμά να χάσει τους θαυμαστές της από το να μην έχει στη ζωή της τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου» χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι την ανεβάσει ψυχολογικά: «Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε και να χάσω τον Κωνσταντίνο».

Μιλώντας για τον προπονητή της, Τομ Χιλ η ίδια έκανε λόγο για προσωπική σχέση, ενώ σχολίασε ότι τον βλέπει περισσότερο από τον σύντροφό της: «Με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί κι υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική. Τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά, αν είσαι συνέχεια με τον άλλο. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ από ό,τι τον Κωνσταντίνο», δήλωσε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This