Σακίρα για την απιστία του Πικέ: «Υπάρχει μια θέση στην κόλαση για αυτές τις γυναίκες»

Aυτή τη φορά δεν τραγούδησε, αλλά έδωσε συνέντευξη

Must Read

Η Σακίρα έχει ήδη μιλήσει μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της για τον επί 13 χρόνια -πρώην- σύντροφό της και πατέρα των δυο παιδιών της Ζεράρ Πικέ, ο οποίος την απάτησε με τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία Μαρτί.

Έχουν κυκλοφορήσει ήδη δυο τραγούδια στα οποία η Σακίρα μέσα από τους στίχους τους πετάει σπόντες για το σύντροφό του και τη νέα του ερωμένη ενώ και το νέο της κομμάτι το οποίο κυκλοφορεί σύντομα με την Karol G. φημολογείται ότι είναι ακόμη μια αναφορά στον πρώην της.

Εκτός όμως από τα τραγούδια της και τα βίντεο στο Tik Tok, η τραγουδίστρια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή ‘EnPunto’ για να δώσει τη δική της εκδοχή για όσα έγιναν και γράφτηκαν με τους fans να ανυπομονούν να την ακούσουν.

Στα social media κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα της συνέντευξης το οποίο δίνει μια πρώτη γεύση για τα λεγόμενα της 46χρονης σταρ η οποία αναφέρεται και στην Κλάρα Κία Μαρτί.
 
“Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση για αυτές τις γυναίκες που δεν στηρίζει η μία την άλλη”, λέει δείχνοντας ότι η συνέντευξή της θα είναι πέρα για πέρα ενδιαφέρουσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This