Η Κατερίνα Δαλάκα στο «Romeo» αγκαζέ με τον νέο της… Ρωμαίο!

Must Read

Η Κατερίνα Δαλάκα, νικήτρια του «Survivor 3», και ο σύντροφός της Δημήτρης Φιντιρίκος βγήκαν για διασκέδαση σε γνωστό στέκι της παραλιακής και δεν έκαναν μεγάλες προσπάθειες να… κρυφτούν από τα φλας.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τα «πιτσουνάκια» στο νυχτερινό κέντρο «Romeo», λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της τρυφερής σχέσης τους.

Η ξανθιά πρωταθλήτρια στίβου, την οποία οι φήμες ήθελαν πριν από λίγους μήνες σε σχέση με Τούρκο πρώην συμπαίκτη της στον τελευταίο κύκλο του reality επιβίωσης, φαίνεται ότι, τελικά, είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Ελληνα επιχειρηματία, που διατηρεί χώρους εστίασης στα νότια προάστια.

Πρόκειται για τον ίδιο γοητευτικό άντρα, που το περσινό καλοκαίρι απασχόλησε τα media λόγω του φημολογούμενου βραχύβιου ειδυλλίου του με την Ελλη Κοκκίνου, θέμα που πρώτη είχε αναδείξει τότε η «Espresso».

Πλέον, ο Δημήτρης δείχνει να μην έχει μάτια, παρά μόνο για τη Δαλάκα. 

Λίγες μέρες νωρίτερα, εξάλλου, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε κοινή βραδινή έξοδο, ιδιαίτερα ευδιάθετοι και αρκετά διαχυτικοί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δε, αντάλλασσαν αγκαλιές, χαμόγελα, τρυφερά αγγίγματα, μυστικά λόγια στο αυτί, αλλά και βλέμματα όλο νόημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία τους, που έγινε σχετικά πρόσφατα, κινήθηκε αρχικά σε φιλικό επίπεδο, ωστόσο ο έρωτας δεν άργησε να φωλιάσει στις καρδιές τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This