Αυτή είναι η Ελληνοαμερικανίδα «κολλητή» της Κάιλι Τζένερ, που την παραβγαίνει σε γοητεία και… καμπύλες!

Must Read

Με καμπύλες που… κόβουν την ανάσα και με περισσότερους από 6 εκατ. followers στο Instagram, η Αναστασία Καρανικολάου δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μία από τις πιο διάσημες influencers του πλανήτη!

Κι αυτό, χωρίς καν να υπολογίσουμε τη στενή φιλία της με την Κάιλι Τζένερ, με την οποία γνωρίζονται από παιδιά. Από τότε δηλαδή, που ο χρηματιστής πατέρας της την πήρε μαζί του στη βίλα των Καρντάσιαν, σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, ανοίγοντάς της την πόρτα σε έναν κόσμο «γεμάτο πιθανότητες».

Η 22χρονη Ελληνοαμερικανίδα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, χάρη στο επιχειρηματικό της δαιμόνιο, μπορεί, πλέον, να ταξιδεύει διαρκώς σε εξωτικούς και μη προορισμούς, όπου και φωτογραφίζεται σε σέξι, ιδιαίτερα αποκαλυπτικές πόζες, φροντίζοντας να μην αφήνει ποτέ το φιλοθέαμον κοινό της παραπονεμένο!

Η ξανθομαλλούσα καλλονή απολαμβάνει στο έπακρο την «Όμορφη Τρελή Ζωή», όπως λέει και το tattoo που έχει «χτυπήσει» στον δεξιό της γοφό.

Κι εμείς την καμαρώνουμε από απόσταση… ασφαλείας!

https://www.instagram.com/p/B4JMyWtFJ_B/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This