Aπόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του από το καταφύγιο Μπάφι

Οι δυο τους απόλαυσαν και ένα λαχταριστό γεύμα

Must Read

Ο 46χρονος Απόστολος Ρουβάς είναι αδερφός του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, σεφ στο επάγγελμα και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις εκπομπές «Πάμε Δανάη» και στο Survivor.

“Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό “ο αδερφός του Σάκη”. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε λίγο αυτό. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα, αλλά γεγονός”, έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξη στο περιοδικό Hello!

Από το 2022 ο Απόστολος Ρουβάς πήρε την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος είναι η σχέση του με τη σύντροφό του Φανή Γιαβρίδου, για την οποία είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Θέμη Γεωργαντά:

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Το ζευγάρι έκανε μια εκδρομή στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πάρνηθα, για να χαλαρώσουν. Επισκέφθηκαν το Καταφύγιο Μπάφι που ανήκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Όμιλο ΕΟΣ Αθηνών και βρίσκεται σε υψόμετρο 1160 μέτρων. Ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε μία σπάνια πόζα με τη σύντροφό του αλλά και το γεύμα που απόλαυσαν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This