Αθηνά Παντελίδου: Το δημόσιο μήνυμα μετά την κηδεία του συζύγου της Σταύρου Παντελίδη

Μία μέρα μετά την εξόδιο ακολουθία

Must Read

H κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Σταύρου Παντελίδη, έγινε χθες στη Νέα Ιωνία. Ο Σταύρος Παντελίδης έφυγε από τη ζωή μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου βρέθηκε μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη στα μέσα Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Μια ημέρα μετά την κηδεία του συζύγου της, η Αθηνά Παντελίδου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλο τον κόσμο που της έστειλε μηνύματα αγάπης και υποστήριξης μέσα από ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την τόση μεγάλη συμπαράσταση στην οικογένειά μου. Εύχομαι υγεία σε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η Αθηνά Παντελίδου.

Από την άλλη, οι γιοι της, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος έγραψαν: «Ευχαριστούμε για την αγάπη σας, να είστε όλοι πάντα καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This