Σάββατο 12/6/2021

Το ποσό και τα ακίνητα που άφησε η Νανά Καραγιάννη στην χειρόγραφη διαθήκη της

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη που βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος διατηρούσε ελπίδες ότι γνωστή παρουσιάστρια θα καταφέρει να νικήσει το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας, βγήκαν στην επιφάνεια πληροφορίες για την άγνωστη διαθήκη που άφησε πίσω της.

Υπήρξε ευρέως γνωστό το γεγονός ότι η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της προσπαθούσε να ξεπεράσει την διατροφική διαταραχή που την ταλαιπωρούσε και την άφηνε αδύναμη και ανήμπορη να εργαστεί με το δημοσιογραφικό πάθος που την χαρακτήριζε ενώ ο προσωπικός της αγώνας συγκινούσε το πανελλήνιο. Η Νανά προσπαθούσε να εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις όμως το πρόβλημα της την κρατούσε μακριά από συμβόλαια με αποτέλεσμα να βιώνει έντονες οικονομικές δυσκολίες ενώ το «σπίτι του ηθοποιού» την στήριζε με φαγητό καθημερινά.

Σύμφωνα με το Tlife, φαίνεται πως υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με αρκετές χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Η διαθήκη είναι χειρόγραφη και ο κληρονόμος άναυδος, δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο μετά τον θάνατο της από τον οποίο και ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ