Το ποσό και τα ακίνητα που άφησε η Νανά Καραγιάννη στην χειρόγραφη διαθήκη της

Must Read

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη που βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος διατηρούσε ελπίδες ότι γνωστή παρουσιάστρια θα καταφέρει να νικήσει το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας, βγήκαν στην επιφάνεια πληροφορίες για την άγνωστη διαθήκη που άφησε πίσω της.

Υπήρξε ευρέως γνωστό το γεγονός ότι η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια της ζωής της προσπαθούσε να ξεπεράσει την διατροφική διαταραχή που την ταλαιπωρούσε και την άφηνε αδύναμη και ανήμπορη να εργαστεί με το δημοσιογραφικό πάθος που την χαρακτήριζε ενώ ο προσωπικός της αγώνας συγκινούσε το πανελλήνιο. Η Νανά προσπαθούσε να εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις όμως το πρόβλημα της την κρατούσε μακριά από συμβόλαια με αποτέλεσμα να βιώνει έντονες οικονομικές δυσκολίες ενώ το «σπίτι του ηθοποιού» την στήριζε με φαγητό καθημερινά.

Σύμφωνα με το Tlife, φαίνεται πως υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με αρκετές χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Η διαθήκη είναι χειρόγραφη και ο κληρονόμος άναυδος, δέχτηκε τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο μετά τον θάνατο της από τον οποίο και ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This