Lady Gaga: Της έκανε μήνυση η γυναίκα που βρήκε τα σκυλάκια της επειδή δεν έλαβε την αμοιβή που υποσχέθηκε

Τα bulldog της είχαν κλαπεί και η pop star είχε τάξει αμοιβή σε όποιον τα έβρισκε

Must Read

Η Lady Gaga είχε χάσει τα σκυλιά της, δυο γαλλικά bulldog, τον Φεβρουάριο του 2021. Συγκεκριμένα της τα έκλεψαν και ο υπεύθυνος για να βγάζει βόλτα τα σκυλάκια της pop star,  Ryan Fischer, πυροβολήθηκε μάλιστα και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας. Τότε, η Lady Gaga είχε υποσχεθεί πως όποιος τα βρει και της τα επιστρέψει θα λάβει αμοιβή 500.000 δολάρια.

Βέβαια τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως παράξενα, αφού τα σκυλιά τα επέστρεψε μεν η Jennifer Mc Bride στην τραγουδίστρια, όμως όπως αποδείχθηκε ήταν και η ίδια που τα είχε κλέψει. Η Lady Gaga δεν έδωσε την αμοιβή που είχε υποσχεθεί και η McBride τη μήνυσε.

H Jennifer McBride σύμφωνα με τη Guardian, είχε κλέψει τα σκυλιά και δύο ημέρες μετά τα επέστρεψε, με την αστυνομία να σημειώνει αρχικά ότι η McBride φαινόταν να είναι «αμέτοχη και να μην σχετίζεται» με το περιστατικό, όμως τελικά καταδικάστηκε για την κλοπή τους. Στη συνέχεια, διεκδίκησε την αμοιβή την οποία η Lady Gaga δεν της την έδωσε κάτι που την οδήγησε στο να υποβάλλει μήνυση στην pop star για την μη καταβολή της αμοιβής.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This