Με μια «συγγνώμη» έπεσε στα… μαλακά ο επί 17 χρόνια φυγάς (καλλιτέχνης) Δαναός

Must Read

Ευνοϊκή ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η έδρα του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου της Αθήνας στον παρουσιαστή-τραγουδιστή φυγά που την περασμένη άνοιξη είχε συλληφθεί από αστυνομικούς όταν σε τυχαίο έλεγχο που του έγινε αποκαλύφθηκε ότι επί 17 χρόνια ήταν… φυγάς!

Με την Ρούλα Κορομηλά

Οι δικαστές, λαμβάνοντας υπόψη την απολογία του 45χρονου που ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, τον έκριναν ένοχο για απόδραση κρατουμένου και ψευδή κατάθεση και του επέβαλαν συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Στην απολογία του, εμφανώς φορτισμένος, ο τραγουδιστής εξήγησε τις συνθήκες που τον οδήγησαν το 2002 στο να μην επιστρέψει στις Φυλακές Αλικαρνασσού έπειτα από άδεια που του είχε δοθεί ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενος. «Ημουν παιδί 22 ετών τότε και με έστειλαν σε μια φυλακή που ήταν για βαρυποινίτες. Με έβαλαν σε ένα κελί που γινόταν κάτι που δεν ήθελα να συμβαίνει και αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν επί έναν χρόνο» περιέγραψε στους δικαστές. «Οταν μου έδωσαν την άδεια αποφάσισα απλά να μην επιστρέψω πίσω» συνέχισε ο κατηγορούμενος και εξήγησε ότι έκτοτε του δόθηκε η ευκαιρία να μπει στον καλλιτεχνικό χώρο και να χαράξει νέα ρότα στη ζωή του. Ο φόβος ωστόσο, όπως περιέγραψε, δεν έπαψε να φωλιάζει στην ψυχή του.

Με τον Γιάννη Σπαλιάρα

«Υπήρχε αυτό το μεγάλο μυστικό που με βάραινε τόσα χρόνια, θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αφού βγήκε η αλήθεια στο φως για πρώτη φορά ανάσανα» τόνισε και πρόσθεσε ότι ο λόγος που έδωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την ταυτότητά του ήταν επειδή φοβόταν. «Hταν λάθος μου και να τιμωρηθώ γι’ αυτό, φοβήθηκα, είχα χτίσει μια καριέρα, έχω τραγουδήσει ακόμα και με τη Μαρινέλλα και τον Χατζή και φοβήθηκα το σκάνδαλο» είπε, επισημαίνοντας ότι από μόνος του αποκάλυψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς την πραγματική του ταυτότητα.

Με την Ελένη Φιλίνη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» νωρίτερα είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο θείος του τραγουδιστή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ανιψιός του έφυγε από τη φυλακή γιατί του είχαν επιτεθεί, ενώ ανέφερε πως έκτοτε ζούσε χωρίς να κρύβεται. «Τραγουδούσε σε πίστες, έβγαινε στην τηλεόραση, δεν κρυβόταν, το αντίθετο!» είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας. Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, είχε κατηγορηθεί για υπόθεση απάτης, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί το 2001. Eναν χρόνο αργότερα παραβίασε την άδειά του και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν για τις Αρχές έως τον Απρίλιο του 2019, όταν ένας τυχαίος έλεγχος τον οδήγησε και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ο εντολέας μου μπορεί πλέον να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας κλείσει τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα που είχε» δήλωσε η συνήγορός του Γιάννα Παναγοπούλου, εξηγώντας ότι ο τραγουδιστής πριν από λίγους μήνες είχε αθωωθεί για την υπόθεση απάτης που πριν από σχεδόν μια εικοσαετία τον οδήγησε στη φυλακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This