Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για την κοκαΐνη: «Nα θέλω να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την “ακούω” έτσι»

Η εξομολόγηση για την περίοδο που έκανε χρήση κοκαΐνης ήρθε μέσα από το Tik Tok

Must Read

H Mαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει αναφερθεί πολλές φορές στον εθισμό που είχε παλαιότερα στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα στην εξάρτησή της από την κοκαΐνη.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δεν κάνει πλέον χρήση ουσιών, αλλά αναφέρεται συχνά σε αυτά και τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της που έπινε.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου διαθέτει δικό της λογαριασμό το Tik Tok και σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε σε αυτόν μίλησε και πάλι για το πως συνειδητοποίησε ότι πρέπει να κόψει τα drugs.

«Όταν άρχισα να πίνω κόκες και άρχισα να θέλω να γυρνάω στο σπίτι, ενώ ήμουν πάντα με κόσμο και συναναστρεφόμουν… γιατί αυτό το ναρκωτικό σε κάνει να συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο, άσχετο κόσμο, θες να μιλάς γιατί μιλάς ατελείωτα, θες να πίνεις γιατί είναι αυτή η αίσθηση που υπάρχει η ένωση θες κόσμο…Να θέλω να γυρνάω σπίτι μου, να θέλω να πίνω γραμμές μόνη μου μέχρι να ξημερώσει και να την “ακούω” έτσι μόνη μου, εκεί άρχισε κάτι να γίνεται στο μυαλό μου και να λέω “τι φάση τι κάνεις….”. Αυτό το ναρκωτικό έχει τη δύναμη να θέλεις να νιώθεις αυτό το up και το τρομερό down. Έπρεπε να πάρω χάπια, να πάρω 10 “γάρα” για να κοιμηθώ. Όταν άρχισα λοιπόν να την “πίνω” μόνη μου στο σπίτι, εκεί έγινε το πρώτο μεγάλο κλικ και δεν άργησε πολύ να πω “τέρμα με αυτή τη ζωή”. Τέρμα με όλη αυτή τη συναναστροφή των τοξικών ανθρώπων, που είμαι και εγώ τοξική. Αλλά εγώ επέλεξα να θεραπευτώ».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ Vivaldi-Four Season-Summer-3 – 中国爱乐乐团

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This