Ο Στηβ Κακέτσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: Όλες οι λεπτομέρειες

Τα νέα για τον επιχειρηματία είναι ευχάριστα

Must Read

Ο Στηβ Κακέτσης, νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Στο πλευρό του είχε την οικογένειά του και στενούς φίλους οι οποίοι ανησυχούσαν εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Ευτυχώς όμως, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Στηβ Κακέτση, καθώς ο επιχειρηματίας που έχει γράψει την δική του ιστορία στο χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Υγεία” με την περιπέτειά του να έχει αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό” ο Γιάννης Μαλλιαρός: “Τα νέα είναι ευχάριστα. Ο Στηβ Κακέτσης, ο γνωστός επιχειρηματίας πήρε εξιτήριο, βγήκε από το γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν για μέρες”. 

Όπως σχολίασαν στη συνέχεια στο πάνελ, ο επιχειρηματίας βγήκε σε μόλις μία εβδομάδα από το νοσοκομείο και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει πλήρως όμως όλοι είναι αισιόδοξοι πως από δω και πέρα θα πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την ημέρα.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This