Γωγώ Τσαμπά στους γονείς ΛΟΑΤΚΙ παιδιών: «Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα»

«Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε όλοι το ίδιο» εξήγησε

Must Read

H Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” και μίλησε στην Τζένη Μελιτά και στο Φώτη Σεργουλόπουλο για όλους και για όλα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η τραγουδίστρια στα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και τόνισε πως οι γονείς τους πρέπει να τα αγκαλιάζουν και να τα αγαπούν γιατί αν δεν το κάνουν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ζωές όπως με μια κοπέλα από το χωριό της που πέθανε άδοξα από ουσίες.

«Βλέπω πράγματα, βλέπω καταστάσεις, βλέπω παιδιά τα οποία έφυγαν από τον τόπο τους γιατί ήθελαν το κάτι άλλο και δεν το δέχθηκαν οι γονείς τους. Προ λίγων μηνών, μάλιστα, έτσι κατέληξε μια κοπέλα στον τόπο μου γιατί εκτός του διαφορετικού σεξουαλικού της προσανατολισμού έμπλεξε με άλλα πράγματα, με ουσίες που δεν έπρεπε. Το παιδί, όμως, δεν σώθηκε άρα η κοπέλα έφυγε για το τίποτα.

Δεχθείτε τα παιδιά σας έτσι όπως είναι, αγκαλιάστε τα. Ίσα ίσα που τα παιδιά αυτά θέλουν πιο πολύ αγάπη. Δεν είναι κακό. Μου λένε, “βγηκες και έδωσες αυτή τη συνέντευξη, πως το τόλμησες”. Παιδιά, αν δεν το τολμήσει ο ένας και δεν το τολμήσει ο άλλος, δεν γίνεται να καθόμαστε και να κοιμόμαστε όρθιοι. Καλό είναι σε αυτούς τους ανθρώπους να μιλάμε ώστε να μπορέσουν, όχι να αλλάξουν, να αρχίσουν να δέχονται τα παιδάκια τους. Γιατί είναι οι ψυχές τους και πρέπει να το καταλάβουν.

Έχω ακούσει πολλές ιστορίες, όπως πολλοί μου λένε «κάνεις παρέα με αυτόν;». Γιατί βρε παιδιά; Είναι άνθρωπος, ό,τι είμαι και γω είναι και αυτός. Στο κρεβάτι του ο καθένας, να το πω έτσι ωμά, κάνει ότι θέλει. Δεν πάμε στο κρεβάτι του, στην καθημερινότητα είμαστε άνθρωποι και είμαστε όλοι το ίδιο», είπε η Γωγώ Τσαμπά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This