Η Σακίρα έφυγε από τη Βαρκελώνη: «Ευχαριστώ όσους έκαναν σέρφινγκ μαζί μου στην πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι μεγαλύτερη από τον έρωτα»

Μετακόμισε με τους δυο γιους της στο Μαϊάμι

Must Read

Λίγους μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα αποχαιρετά την ζωή της στη Βαρκελώνη. Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μετακομίσει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι.

epa08179639 Colombian Singer Shakira speaks during the Super Bowl LIV Halftime Show press conference three days before Super Bowl LIV in Miami, Florida, USA, 30 January 2020. The San Francisco 49ers and the Kansas City Chiefs will play in Super Bowl LIV at the Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, USA on 02 February 2020. EPA/JOHN G. MABANGLO

Η Σακίρα γνωστοποίησε με μια ανάρτησή της στο Instagram ότι εγκαταλείπει τη Βαρκελώνη, ευχαριστώντας τους φαν και όσους τη στήριξαν κατά την παραμονή της στην Ισπανία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια έφυγε μαζί με τους δύο γιους που απέκτησε με τον Ζεράρ Πικέ για το Μαϊάμι την Κυριακή.

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από τον έρωτα. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές» έγραψε.

Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzi» η Σακίρα έφυγε με τους δύο γιους της από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την Κυριακή «προς άγνωστο προορισμό». Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» το περιέγραψε ως το «τελευταίο αντίο» της καθώς στην συνέχεια η οικογένεια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This