Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε πεζή γυναίκα με το αυτοκίνητό της

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και είναι καλά στην υγεία της

Must Read

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από μερικά 24ωρα καθώς παρέσυρε μια 60χρονη πεζή γυναίκα που πετάχτηκε στο δρόμο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Την Τετάρτη λοιπόν, η παρουσιάστρια οδηγούσε στην οδό Βασιλέως Παύλου, στη Βούλα όταν μια ηλικιωμένη βρέθηκε ξαφνικά μπροστά της και την παρέσυρε με χαμηλή ταχύτητα.

Αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε στην Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση εξήγησε πως το όχημα κινούνταν αργά και η γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, ενώ η παρουσιάστρια σταμάτησε, βγήκε από το αυτοκίνητό της σε μεγάλο σοκ, κάλεσε την αστυνομία και μετά πήγε και στο νοσοκομείο να δει την γυναίκα, η οποία σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο καθώς δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο με την υγεία της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ το οποίο δεν έδειξε τίποτα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This