Δήμητρα Λιάνη: Πώς σχολίασε το ότι τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου πωλήθηκαν σε δημοπρασία;

Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Must Read

Tα γυαλιά μυωπίας του Ανδρέα Παπανδρέου πωλήθηκαν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό έναντι 25.000 ευρώ μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα όπως ένα κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το οποίο έπιασε 3.000 ευρώ στην συγκεκριμένη δημοπρασία.

Τα γυαλιά του πρώην Πρωθυπουργού και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ τα προσέφερε στη δημοπρασία ο γιος του Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος είχε πει ότι θα ήταν «χαρούμενος αν έπιαναν 10.000 ευρώ», όμως αυτά τελικά πωλήθηκαν 15.000 ευρώ παραπάνω αγγίζοντας τις 25.000. Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου απέκτησε στη δημοπρασία ένας νεαρός εφοπλιστής, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει γνωστή η ταυτότητά του ενώ έτρεφε μεγάλη εκτίμηση στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, ρωτήθηκε αν αυτά τα γυαλιά που πωλήθηκαν στη δημοπρασία, ήταν όντως τα εμβληματικά γυαλιά του, κι εκείνη απάντησε πως πρόκειται για ένα “εφεδρικό” ζευγάρι το οποίο όντως είχε στην κατοχή του ο γιος του και πως ο Ανδρέας τα είχε φορέσει μερικές φορές, ωστόσο το εμβληματικό ζευγάρι γυαλιών που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το έχει η ίδια στην κατοχή της και αναρωτήθηκε γιατί αφού επρόκειτο για φιλανθρωπικό σκοπό δεν τα ζήτησαν από την ίδια να τα δώσει.

«Ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα εμβληματικά γυαλιά; Δεν αμφισβητώ το ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα, αλλά αυτά τα εμβληματικά, όπως εσείς λέτε και που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ. Τα ακριβή γυαλιά της φωτογραφίας τα έχω εγώ. Εννοείται, για αυτό σας το λέω» τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This