Για ποικίλες σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορούν τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ 13 γυναίκες!

Ασυγκράτητος αποδεικνύεται ο Γάλλος σούπερ σταρ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους

Must Read

«Στο μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, καθώς 13 γυναίκες βγήκαν να τον κατηγορήσουν για ποικίλες σεξουαλικές επιθέσεις, μέσα σε μια περίοδο 18 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με άρθρο στον ενημερωτικό ιστότοπο Mediapart, η εισαγγελία του Παρισιού, απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, ανέφερε σήμερα πως «δεν έχει γίνει μέχρι τώρα αποδέκτης καμιάς νέας μήνυσης» και διευκρίνισε πως η έρευνα που άρχισε τον Ιούλιο του 2020, μετά τη μήνυση της ηθοποιού Σαρλότ Αρνού σε βάρος του Γάλλου σούπερ σταρ της 7ης Τέχνης, τον οποίο και κατήγγειλε πως τη βίασε, συνεχίζεται.

Οπως γνωστοποίησε στον Mediapart το δικηγορικό γραφείο Τεμίμ που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, ο 74χρονος ηθοποιός «απορρίπτει επισήμως το σύνολο των ποινικών κατηγοριών». Ωστόσο, το γραφείο δεν θέλησε να κάνει περισσότερα σχόλια, όταν ήρθε σε επαφή μαζί του το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σε μακροσκελές άρθρο που δημοσίευσε χθες, Μεγάλη Τρίτη, ο ερευνητικός ιστότοπος αναφέρεται στις μαρτυρίες 13 γυναικών, οι οποίες υποστηρίζουν πως «υπέστησαν ανάρμοστες σεξουαλικές χειρονομίες ή λόγια από το διάσημο ηθοποιό, διαφορετικής σοβαρότητας, κατά τα γυρίσματα έντεκα ταινιών που προβλήθηκαν από το 2004 ως το 2022», δημοσιεύοντας, παράλληλα, κάποιες από τις μαρτυρίες τους.

Οι γυναίκες αυτές «υποστηρίζουν πως “ένιωσαν ένα χέρι μέσα στο εσώρουχό τους, στον  καβάλο τους, στα οπίσθιά τους ή στο στήθος τους, δέχτηκαν άσεμνα σεξουαλικά λόγια και, μερικές φορές, επίμονα… γρυλίσματα», αναφέρει ο Mediapart και προσθέτει: «Συχνά ακολουθούσαν γέλια στο πλατό. Και αυτή η μόνιμη φράση, όταν κάποιες εξ αυτών διαμαρτυρήθηκαν: “α, εντάξει, έτσι είναι ο Ζεράρ!».

Τη βίασε δύο φορές

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι ήδη αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από το Δεκέμβριο του 2020, μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού Σαρλότ Αρνού, η οποία δήλωσε πως τον Αύγουστο του 2018, όταν εκείνη ήταν 22 ετών, ο Ντεπαρντιέ τη βίασε δύο φορές, στην κατοικία του στο Παρίσι.

Πάντως, καμιά από τις γυναίκες τις οποίες επικαλείται ο ιστόπος δεν έχει υποβάλλει μήνυση κατά του ηθοποιού, με τρεις από αυτές να έχουν, ωστόσο, καταθέσει τις μαρτυρίες τους ενώπιον της δικαιοσύνης. «Χωρίς προειδοποίηση, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμά μου, αισθάνθηκα τα δάχτυλα του να προσπαθούν να τρυπώσουν για να φθάσουν στο εσώρουχό μου», αφηγήθηκε στον Mediapart μια γυναίκα, κομπάρσος ταινία «Big House» του 2015, λέγοντας πως εκείνη «απώθησε το χέρι του». «Όμως αυτός συνέχισε, έγινε επιθετικός, προσπάθησε να παραμερίσει το εσώρουχό μου (…) Αν δεν τον είχα σταματήσει, θα τα είχε καταφέρει», κατέληξε.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This