Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Για βιασμό κατηγορείται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ!

Νεαρή ηθοποιός καταγγέλλει ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το καλοκαίρι του 2018

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για βιασμό βρίσκεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, μετά από καταγγελία νεαρής ηθοποιού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία σε βάρος του 72χρονου σταρ έγινε το Δεκέμβριο, με το περιστατικό να έχει λάβει χώρα στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 2018, όταν το φερόμενο θύμα ήταν 22 ετών. Παρά την αρχική απόρριψη των καταγγελιών, οι συνήγοροι της ηθοποιού άνοιξαν εκ νέου την έρευνα, όπως ανέφεραν το Δεκέμβριο εισαγγελείς της γαλλικής πρωτεύουσας, οδηγώντας στην επίσημη απαγγελία κατηγοριών κατά του Ντεπαρντιέ.

Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε στις 27 Αυγούστου του 2019, όταν η νεαρή γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην Aix-en-Provence για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατά του σταρ του γαλλικού σινεμά, με διεθνή καριέρα και πάνω από 180 ταινίες στο ενεργητικό του.

Απέτυχαν να συγκεντρώσουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία

Η μήνυση οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές του Παρισιού, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε μετά από 9 μήνες, στις αρχές του 2019, καθώς οι ερευνητές απέτυχαν να συγκεντρώσουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που θα τους επέτρεπαν να ασκήσουν επίσημες κατηγορίες.

Εκείνη την εποχή, ο δικηγόρος του Γάλλου σταρ, Herve Temime, δήλωσε ότι ο ηθοποιός «αρνείται απολύτως κάθε βιασμό, οποιαδήποτε σεξουαλική επίθεση, οποιοδήποτε έγκλημα» και απέρριψε την καταγγελία ως «αβάσιμη». Τότε η νεαρή γυναίκα προχώρησε στις διαδικασίες που προβλέπει ο Γαλλικός νόμος και που σχεδόν πάντα οδηγούν στην εξέταση της υπόθεσης από ανακριτή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ