O Sin Boy ζει και επέστρεψε με ένα μήνυμα στα social media

Το βράδυ του Μεγάλη Σαββάτου, λίγη ώρα μετά την Ανάσταση, ο Sin Boy έδωσε σημεία ζωής για πρώτη φορά μετά από μήνες

Must Read

Από το Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, ότι ο Sin Boy είναι νεκρός, καθώς διέρρευσε μια φωτογραφία του μέσα σε ένα ασθενοφόρο και ειπώθηκε πως πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσσόβου μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Η οικογένειά του ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε επίσημα τις φήμες, ωστόσο έβαλαν μαύρο χρώμα στις εικόνες προφίλ στα social media τους τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή του, στέλνοντας έτσι μπερδεμένα μηνύματα προς τα έξω. Η σύντροφός του από την άλλη δεν έδειξε κανένα σημάδι πένθους, αντιθέτως συνέχιζε κανονικά τη ζωή της κι έκανε ταξίδια.

Κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν υποστήριξαν πως ο Sin Boy απαθανατίστηκε σε τωρινό χρόνο στο εξωτερικό, από τον ίδιο όμως, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, μέχρι το βράδυ της Ανάστασης που επανεμφανίστηκε στα social media μετά από μήνες με το εξής μήνυμα:

“Καλή ανάσταση στον σωτήρα μου, τον Ιησού Χριστό. Να κουβαλάτε όλοι το μήνυμα της Αναστάσεως και εύχομαι όλοι στη ζωή σας μια μέρα να έχετε τη μεγάλη ανάσταση. Μην τα βάζετε κάτω ποτέ, ακόμη και με όλον τον πλανήτη εναντίον σας. Μην ακούτε τι λέει ο κόσμος, ακούστε τι λέει η φωνή μέσα σας, δηλαδή της ψυχής σας. Και τι λέει η φωνή του Θεού” ανέφερε ο Sin Boy βάζοντας έτσι μια και καλή τέλος στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό.

@sination4life♬ original sound – Sin Boy

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This