Γιατί η Αγγελική Ηλιάδη δεν πάει να δει την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

Must Read

Με νέες δηλώσεις της για την υγεία της γιαγιάς της Καίτης Γκρέυ η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να ρίξει πάλι λάδι στη φωτιά δημοσίως.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Αν και αναρτήθηκε βίντεο στο διαδίκτυο με τη θρυλική ερμηνεύτρια να εύχεται σε όλους τους Ελληνες «καλό Πάσχα», δείχνοντας πως είναι σε θέση και να αναγνωρίζει και να θυμάται (κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις αφηγήσεις που έκανε σε ρεπορτάζ του για την επιστήθια φίλη του ο συντάκτης της «Espresso» Νίκος Νικόλιζας), ο θόρυβος από την πλευρά της εγγονής της δεν λέει να καταλαγιάσει. Μάλιστα, στα social media υπήρξε κύμα οργής για της δηλώσεις της εγγονής της όσον αφορά την υγεία της αγαπημένης όλων Καίτης Γκρέυ.

Η ίδια πάντως η μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού πενταγράμμου δεν θα ήταν ευτυχής, αν μάθαινε όσα δηλώνει η εγγονή της για την υγεία της. «Εχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θυμάται» εξομολογήθηκε εκ νέου στον Γιώργο Λιάγκα η Αγγελική Ηλιάδη, κάνοντας ωστόσο ένα βήμα πίσω από τις αρχικές της δηλώσεις, ότι δεν θυμάται τίποτα και δεν αναγνωρίζει κανέναν.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» την Τρίτη του Πάσχα και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ αλλά και για τον πατέρα της Βασίλη, που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Εχω ένα θέμα ως άνθρωπος, είναι ένα από τα ψεγάδια μου, δεν μπορώ τις αρρώστιες. Δεν μπορώ αυτήν την κατάσταση της γιαγιάς μου, που θυμάται ελάχιστα πράγματα» εξομολογήθηκε η ίδια και συνέχισε: «Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της. Θέλω να τη δω, απλώς ο λόγος που είχα απομακρυνθεί είναι ότι ορισμένα πράγματα, ορισμένες στιγμές στη ζωή μας, όταν έχουμε πολλά να διαχειριστούμε, δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου κι επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα, ένα ένα» ανέφερε χαρακτηριστικά! «Εννοείται ότι θέλω να τη δω. Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει, αυτή είναι η αλήθεια. Εχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θυμάται. Η μητέρα μου είναι πολύ κοντά της. Το είχε υποσχεθεί στον πατέρα μου ότι θα τη φροντίσει» έσπευσε να πει on air!




Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως τόσο η θρυλική ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ όσο και η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη τα περασμένα χρόνια, κυρίως μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη, είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να «παγώσουν» για πολλά χρόνια, με την Ηλιάδη να μην την έχει επισκεφτεί από τότε, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια σε προγενέστερες δηλώσεις της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This