Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της ΑΕΚ για να δει τον Γιώργο Τζαβέλλα

To ζευγάρι πλέον δεν κρύβεται

Must Read

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες όπως αποκάλυψε πρώτο το newsbreak.gr, όμως κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή, μέχρι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ να ξεμπερδέψει με το διαζύγιό του και την επιμέλεια του γιου του.

Η Βίκυ Κάβουρα πριν από λίγο καιρό, και πιο συγκεκριμένα όταν η Ένωση έπαιξε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την φωτογραφία του συντρόφου της και μερικά emoji, δείχνοντας έτσι την αγάπη της.

Στον τελευταίο όμως εντός έδρας αγώνα με τον Άρη που η ΑΕΚ έπαιξε στο γήπεδό της σστη Νέα Φιλαδέλφεια, η ηθοποιός βρέθηκε στις κερκίδες των επισήμων όπου και παρακολούθησε τον παίκτη της Ένωσης από κοντά. Μάλιστα την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι να βλέπει το ματς στο οποίο η Ένωση κέρδισε τρώγοντας πατατάκια.

Ο Νίκος Γεωργιάδης όταν είχε μιλήσει μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” την είδηση πως ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι μαζί είχε αναφέρει σχετικά:

“Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This