Στα δικαστήρια Κιμούλης- Ζέτα Δούκα: Αυτή είναι η φωτογραφία «μετά την κλωτσιά»

«Θέλουν να εκμεταλλευτούν το MeToo» λέει ο Κιμούλης

Must Read

Στα δικαστήρια βρέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα μετά τις αγωγές που κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτη σε βάρος της αλλά και κατά των Δώρα Χρυσικού, Νίκου Ψαρρά και του ΣΕΗ, οι οποίοι τον κατήγγειλαν για κακοποίηση και bullying.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρος του, ο Γιώργος Κιμούλης έφτασε σήμερα στο δικαστήριο, και έκανε δηλώσεις στου δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και ότι ορισμένοι εκμεταλλεύτηκαν το κίνημα του #Metoo για να πλήξουν και να συκοφαντήσουν πρόσωπα:

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα, όμως,  έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός αυτό συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα», δήλωσε.

«Δε δικαιολογείται μετά από 13 χρόνια να πας σε μία εκπομπή και να λες αυτά που λες, όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που αποφάσισαν να συμπαίξουν αυτά τα τρία άτομα», δήλωσε ο δικηγόρος του Κιμούλη, Β. Καπερνάρος.



Από πλευράς της η Ζέτα Δούκα σχολίασε: «Η αγωγή συζητήθηκε και περιμένουμε την απόφαση».

Η φωτογραφία μετά την κλωτσιά

Την ίδια στιγμή, μια φωτογραφία με τους συντελεστές της παράστασης, κατά την διάρκεια της οποίας η Ζέτα Δούκα είχε καταγγείλει ότι κακοποιήθηκε από τον Κιμούλη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Όλα τα ψεύδη απεικονίζονται στη φωτογραφία. Η κ. Δούκα εμφανίζεται χαμογελαστή μετά την κλωτσιά την οποία, όπως λέει, έφαγε. Πώς είναι δυνατόν αυτό το περιστατικό να το αντελήφθησαν μόνο οι τρεις τους; Εκείνο το βράδυ βρισκόταν εκεί και ο παραγωγός της παράστασης, δε θα έπρεπε να του πει τι συνέβη;» δήλωσε ο δικηγόρος του Κιμούλη.

Σημειώνεται ότι η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This