Μιχάλης Ζαμπίδης-Μαρία Ντάσιου: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο και την βάπτιση των παιδιών τους

Η ημερομηνία του διπλού μυστηρίου  

Must Read

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν από λίγους μήνες, όταν η σύντροφός του Μαρία Ντάσιου έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες του ζευγαριού.

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στον πολυχώρο-γυμναστήριο τον οποίο διατηρεί στο ΟΑΚΑ αλλά και στο ότι παντρεύεται την σύντροφό του στις 17 Ιουνίου ενώ αμέσως μετά το γάμο θα ακολουθήσει και η βάπτιση των κοριτσιών τους.

«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία.  Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας» δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This