Χρήστος Ζαμπούνης: «Σταμάτησα την κοκαΐνη, γιατί αυτό δεν σταματάει, είναι γλυκό ναρκωτικό »

O συγγραφέας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να γράψει την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά

Must Read

Ο Χρήστος Ζαμπούνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο βιβλίο το οποίο έγραψε και αναφέρθηκε στη χρήση ναρκωτικών που έκανε μετά το θάνατο της κόρης του.

«Όταν κατέρρευσαν όλα, τότε αρχίζω την συγγραφή του βιβλίου μου “Οι ιστορίες ενός παιδήλικα”…Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου, τα οποία ήταν θρασύ για τόσο νεαρή ηλικία. Μετάνιωσα που τα εξέδωσα γιατί αυτά ήταν για εμένα. Το έκανα για να θεραπεύσω τη δυσκολία και την πίεση που πέρασα. Δεν χρειαζόταν να τα πω. Η μητέρα μου έλεγε ότι τα εν οίκω, μη εν δήμω.

Για ποιο λόγο έπρεπε να καθίσω να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα για δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Μετά όμως σκέφτηκα ότι έστω και ένας γονέας να διαβάσει αυτό το βιβλίο και να δει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, γιατί αυτό δεν σταματάει, είναι γλυκό ναρκωτικό και τελικά το έκανα μόνο με αυτή την σκέψη. Μερικοί το πήρανε κακόβουλα, εγώ δεν ασχολήθηκα με τα κακόβουλα σχόλια. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω αν θα βγάλω τελικά το βιβλίο μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ζαμπούνης.  




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This