Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έχω κουρευτεί μόνο δυο φορές στη ζωή μου, πριν πάω φαντάρος και με το ζόρι επί χούντας»

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τα μαλλιά του μίλησε ο ...νοσταλγός του ροκ εντ ρολ

Must Read

O Γιάννης Γιοκαρίνης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη ζωή του αλλά και στο χαρακτηριστικό του κούρεμα που είναι ίδιο και απαράλλαχτο εδώ και δεκαετίες, ενώ τόνισε πως έχει κουρευτεί μονάχα δυο φορές σε ολόκληρη τη ζωή του.

«Δεν θα άλλαζα την εμφάνισή μου. Είχα κουρευτεί πριν μπω στο στρατό, γιατί δεν θα επέτρεπα ποτέ να με κουρέψουν. Και μια φορά με κούρεψαν με το ζόρι επί χούντας», περιγράφει.

«Με πιάσανε στον δρόμο, περπατούσα στο Πασαλιμάνι με την παρέα μου, στις 12 το βράδυ, μας πιάσανε και μας πήγαν μέσα. Δεν υπήρχε λογική τότε. Με κούρεψαν, είναι δύσκολο να το ξεπεράσω αυτό. Μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά, είμαι χίπης», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφορικά με την καριέρα του, δήλωσε: «Όταν ένιωσα ότι ψωνίστηκα, έριξα σφαλιάρες στον εαυτό μου. Έχω νιώσει άβολα και με θαυμάστρια και με θαυμαστή. Η Ευλαμπία ξεσηκώνει πάντα τον κόσμο. Κάποτε θεωρήθηκε αναρχικό τραγούδι, γιατί η Ευλαμπία είχε ξεπετάξει όλο τον Κολωνό. Για πλάκα το έγραψα, αλλά ο Σαββόπουλος το θεώρησε εμπνευσμένο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This