«Όλοι» στη Βουκουρεστίου για την απαστράπτουσα Όλγα Κεφαλογιάννη

Η έκπληξη που οργάνωσε ο Μίνως Μάτσας για τη σύζυγό του και υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθηνών

Must Read

Κονκάρδες με το σύνθημα «Ολοι Ολγα!» αλλά και παιδικά φορμάκια για τα μωρά που έγραφαν «Ολοι μαμά!» περιλάμβανε το πάρτι-έκπληξη που έκανε ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας στη σύζυγό του Ολγα Κεφαλογιάννη.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Στο Atheene της οδού Βουκουρεστίου μαζεύτηκαν όλοι οι κολλητοί φίλοι της υποψήφιας βουλευτού Α’ Αθηνών και εκεί περίμεναν να έρθει στο τέλος της περιοδείας της η απαστράπτουσα και ντυμένη στα κόκκινα Ολγα Κεφαλογιάννη. «Ευχαριστώ τον σύζυγό μου Μίνω Μάτσα, τον Μάκη Μάτσα και όλους τους αγαπημένους μου φίλους για την υπέροχη βραδιά-έκπληξη που μου επιφύλαξαν» είπε η ευτυχισμένη Ολγα!

Εκεί ήταν το ζεύγος Μάκη και Μαργαρίτας Μάτσα, τα πεθερικά της Ολγας δηλαδή, που μαζί με τον γιο τους Μίνω οργάνωσαν αυτήν την ωραία γιορτή. Οι αδελφές της Ολγας, Χριστίνα και Δανάη, καλλιτέχνες, όπως η Μαρινέλλα, η Μιμή Ντενίση, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, και άλλοι, ο Λάκης Γαβαλάς και, φυσικά, ο οικοδεσπότης Χρύσανθος Πανάς έδωσαν το «παρών» σε αυτήν τη φαντασμαγορική για την Ολγα βραδιά. Εκείνη μίλησε και χαιρέτησε τους πάντες, ενώ όλοι φόρεσαν τις κονκάρδες και τα μπλουζάκια που μοιράστηκαν με το σύνθημα «Ολοι Ολγα!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This